Wednesday, June 6, 2012

Premiere Screening Madagascar 3

Salam semua...panas betul cuaca sekarang kan..mlm even buka aircond pun masih terasa bahang...


alhamdulillah selamat sudah naik stage ambik APC semlm. duit APC pun dapat a day before.

lps habis event APC tengahari semlm trus balik ke office...fuhhh panas betul driving n hadap jem lps tol Damansara. masuk opis tgk bos lak cuti n opis aircond pulak x kuat...waaaa nak pitam rasa nyer bahang n berkuap.......


Balik kerja trus siapkan kids mlm semalam sy dapat 2 free tickets tuk Premiere Screening citer Madagascar3 from Nuffnang. Ingat tak entry sblm nih yg my fav animal pal tuh?. Lps tuh lak dapat 2 tixs ehsan dari Zaila coz dia x dapat attend. Thanks laling..trus dapat la kami anak beranak tgk movie nih.


the movie start kul 9.30pm..but kena collect tix fr 8.30pm.sampai sikit punya ramai umat coz bukan Nuffnang & ChurpChurp ja yg bg free tix for Premiere Screening but ada gak dr  mcm2 lagik.


Hani & Ichlas suka sgt...Hana mana? Hana dah tido daaaaa. Dapat Nuffnang Badge n berebut  nak pegang tickets.

lps tuh sementara nak masuk dlm ada geng2 penguin..brebut la kids nak bergammbo ngan penguin tuh....

 actually dapat tix yg x sama seating but manage to change dgn one couple malay nih..so dapat la dok sama kami anak beranak

my anak dara yg susah btul  nak ambik gambo dia...
 so Madagascar b3 nih best n lawak......Kids enjoyed it while Hana ada gak tgk n lps tuh dia selak baju mummy n trus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Rugi  hana ...

Lps habis wayang...ada kuiz by Nuffnang..sapa jawab dpt la car sticker frm Nuffnang..

dan rupanya ada suprise tuk bos Nuffnang. so nyanyi la kami ramai2 kat Timothy. Happy Birthday!
Overall citer Madagascar nih best..nak dgr review i ker? scroll ke bwh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


opsss..malaih la nak review...yg Piranha 3DD pun x buat review lagik....hahhahahahahah..but i tell u yg piranha 3DD tuh x best pun.merapu ja....better hangpa pi tgk Madagascar 3 nih..

so nak tau mcm mana pi la beli tix esok n tgk...kalu korang dah baca review kang dah tau jln citer kan..x best la pulak...so SUPRISE.....cepat pi booking nn bwk ur kids.

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.