Monday, June 11, 2012

'ME' timeee




dah jadi mak tuk 3 orang budak nih susah tau nak dapat 'ME' time. kalu nak ada 'e' time time kids dah tido. selalu mlm kalu kids tido ngan mak pun tertido sekali esp kalu bfeed bb Hana. eh hana still baby lagik ker? heheheheheh

jadik time mother's day hr tuh kat Quality hotel ada la masa 'ME' time coz petang tuh dah pengan due migraine..jadik time semua org tidoo mata mak lak terbeliak x leh tido..jadikk had my 'Me' time.


berkubang dlm bath tab with warm water... disebabkann tgh mlm x ada lak nak call hotel requst complimentary roses. almaklumlah sempena mothers day..x per..pagi nanti minta...

dok la bekubang dlm tuh sambil dok berangan...dok berangan kalu ada juice kat tepi tuh lagik best...rugi x bwk aromatherapy candle kan...lagik best....hahahahahahaha..berangan x habis



kan best kat rumah ada bath tab.....but tu lah my master bedroom yer bilik air x cukup besaq nak bubuh bath tab.....sobbbbb






lps tu pakai mask jap..kalu kids jaga diaorg pun sibuk nak touch mask mummy....layan mask sambil layan gosssiping with geng2 isteri mithali n layan tgk tv....

dah siap...remove mask... n trus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fuh lega....


kena buat selalu ME time nih..kat rumah pun boleh... x yah nak nak pi spa bagai.....kena pandai cari masa jer..semua org dpt 24jam sehari....x ada yg kurang n x ada yg lebih....pandai2 la kita yer....

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.