Monday, June 18, 2012

IKEA FAMILY Card

Sapa yang sebelum nih ada card IKEA FRIEND?
sila angkat keyboard.

saya ada but x la buat credit card but card biasa ja....tuk nak collect point jer pun....bukannyer shopping semedang kat sana pun..beli brg yg haluih2 ja...x la sampai riban2.

baru2 nih dapat card IKEA FAMILY meggantikan kad IKEA FRIEND. so card yang baru nih lebih byk benefits compare sebelumnya where u can keep track ur point n bla2...

nih card yg lama n yg baru
apa itu card IKEA FAMILY?

sapa yang ada card ini akan dapat satu cup free coffee and discounted meals at IKEA restaurant. So anda boleh dapat diskaun utk pembelian certain2 brg2 ikea anda also boleh kumpul bonus point.

Antara benefits IKEA FAMILY:

  • Lifetime membership
  • Earn Bonus Points for store vouchers
  • Get 3x Bonus Points on your birthday month (from June 2012 onwards)
  • $ave with member prices on selected products
  • Enjoy free drinks and discounted FAMILY meals
  • Be invited to member-only events
  • Get inspired and first-hand information with 3 newsletters per year
Start 10June 2012, IKEA Malaysia dah start sent welcome pack.
so sapa yang dapat welcome pack boleh la activate card IKEA FAMILY. Plus dlm welcome pack tuh ada voucer discount 10% ..oklah la kan dr x ada discount

best oo boleh view berapa point kita n also boleh redeem point kita to IKEA Voucher. Jadik boleh keep on tracking our bonus point.x le tetiba terlepas expired. mcm i last year. huhuhuhuhuhu

jadik sapa2 yg dah dapat card IKEA FAMILY bolehlah active ur card at this LINK. Masukkan ur card/membership number and temporary password provided in ur welcome pack.


then you all boleh update personal data n kemudian activate ur card.

 

then ada menu leh check ur bonus point dan bila akan exoired. kemudian leh klik button redeem kalu nak tebus ur point.



apa yang uols boleh redeem is voucher ikea. every 500 point uols leh redeem RM5.00 voucher.
voucher uols boleh printout kat ikea..x yah nak tunggu dia pos kat rumah kita dahhhh
lps tuh leh la tracking ur transaction..mana tau ada hacker yg log in to ur account n redeem bonus point korang kan...

n last leh view ur ikea voucher.......n bila tarikh expired boleh la plan nak pi memborong kat ikea tuh.




skrg.....saya nak tanya mr hubby bila di aleh bwk sy pi ikea tuk beli periuk belanga yg dah kritikal dah kat rumah tuh....

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.