Monday, June 18, 2012

Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger

Hi semua....jom join seminar jom kurus untuk blogger secara percuma dengan kerjasana dari Kevin Zahri , Puanbeedotcom dan Prince Court Medical Centre.



http://kevinzahri.com/shop/product_images/p/250_jom_kurus__54030.png
  • Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
  • Tarikh: 8hb Julai 2012
  • Masa: 2-5pm
  • Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
  • Speaker: Kevin Zahri
  • Bilangan Peserta: 40 sahaja
  • Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.


1) kenapa anda ingin join seminar ini ?

nak tahu cara yang betul untuk kuruskan....x mo bergantung pada pil kurus jer,,bahaya ooooooo
  
2) kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan. (simple2 je )


mcm ibu-ibu nih sibuk dgn kerjaya, masak dan uruskan keluarga. jadi x ada masa nak pi gym ker apa....then kena mkn coz konon nak byk tenaga handlekan kids n rumah. besides, bila kids x habis makan kita la yg jd lori alam flora habiskan food...konsep sayangkan makan konon....last2 tgk bdn mcm belom....nasib la.....

4 comments:

  1. salam , terima kasih ..jumpa di sana nanti ya ..

    ReplyDelete
  2. Blogwalking here & dah follow..

    Saya pun joint....
    Harap-harap ade rezeki...wish me luck ya...

    ReplyDelete
  3. RE:

    Diana......confirm la terpilih..jumpa di sana..

    ReplyDelete
  4. RE:

    PuanBee- jumpa di sana..Insyallah

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.