Wednesday, November 17, 2010

Salam Aidiladha 1431H- Apakah pengorbanan anda?


Hari nih adalah Hari Raya Aidiladha 1413H.


Pagi nih bangun rasa sebak lak..

Sebab sebab dok buat 'pengorbanan' dikala org lain sedang lena tido.

Tambah ada background takbir raya yg sayup-sayup dari masjid/surau yg nearby ngan rumah plus ngan bunyi-bunyi 'krohhhh' dr penghuni rumah nih.


Pengorbanan?


Amat luas...setiap org berkorban sesuatu kan...Moga apa yg dikorbankan akan membawa kepada kebaikan.

for me..utm hari nih aku telah berkorban utk bangun seawal 4.30 pagi tuk

.

.

.

.

.

.

.

.

.


memerah susu


rezeki tuk bb Hana


mmg btul aku rasa pengorbanan coz for me aku adalah org yg kuat tido n really enjoyed my beautiful sleep....best giler tidooooo


amat jeles tgk hubby n anak-beranak tido

si Hana yg terpaksa diselubung coz nanti dia cari mummy dia....ini budak suka tido suka bwh ketiak mummy
best yer tgk diaorg tido. si Ichlas siap selubung satu badan lagik..

dah dah nak tido balik la....hahahaha bukan yer nak pi panaskan rendang ker
* hahahah..tahun nih x buat rendang pun*

S.A.L.A.M. A.I.D.I.L.A.D.H.A

Apa pengorbanan Korang???

3 comments:

  1. pengorbanan Zaila di hari raya ni of courselah beraya tanpa suami memandangkan dia ada meeting di Vietnam, plan nak balik kg terpaksa ditangguhkan demi tugas & sebagai seoarng isteri haruslah bersabar & redha..so pagi raya ni berhari raya lah Zaila bersama-sama anak2;(

    ReplyDelete
  2. haaa korban masak seperiuk rendang dan segala untuk family, boleh? penat rasa nak pengsan! dah tu boleh tak pagi raya dalca basi seperiuk. sob sob sob!

    selamat hari raya watie!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. RE:

    zaila--alolo sedih yer..mintak hubby balik dr vietnam bwk ole2 best

    Bai- ayooo..manyak rugi dalca basi..maybe hang trus tutup tudung periuk dalca tuh time dalca still panas..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.