Tuesday, November 23, 2010

Happy 1 month old - bb Hana


Hari nih 23 Nov 2010, genap 1 bulan umur anak mummy yang ke-3 Nur Iswahana Imelda. Ya Allah kejap betul rasanya..rasa mcm br semlm pi mkn Nasi Ayam Pak Mal n meneran nak keluarkan bb Hana. Tup tup dah sebulan dah umur anak dara mummy yg paling muda nih.


Alhamdulillah, bersalinkan bb Hana amat mudah. n menjaganya dalam pantang pun amat mudah. Aktiviti anak dara nih minum susu, berak, sengih n tido. X pernah lagik la meragam.Alhamdulillah..maybe dah anak 3 kot...so ummy pun pandai dah handle n bb Hana pun faham....mummy ada kakak Hani n Abang boboi yg jugak perlukan perhatian mummy.



Happy 1 month dear

mummy sayang semua anak mummy


muahsssssssssssssssssssssssssssssss

6 comments:

  1. aloooloo comey nye baby hana
    mmg rse kejap jek kan baby besar
    barang nak bg baby hana tu ade kt umah nun
    ntah bile nak pos ke nk gi visit korg
    kang tau2 xmuat da..hehee

    ReplyDelete
  2. Tahniah, tahniah...bestnye dpt cium new baby born. org kt mcm bau syurga heheh

    4 mum, take care ya

    ReplyDelete
  3. ingat kata-kata mak akak...membesarkan anak ni... sedar tak sedar je..

    ReplyDelete
  4. wahh syioknya tengok tiga beradik tu!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. watie,

    anak hang seme dobot... geram je tgk pipi tu. Tapi bila dah besar macam Hani & Ichlas dah pandai selim melim.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.