Saturday, November 20, 2010

Kawan Hana

* Pastikan anda telah mkn bila baca n tgk gambar entry nih. Kalu nak tgk jugak sila scroll ke bawah by ur own risk *

.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Orang cakap bb kita time dalam perut ada kawan. Teman dia swimming dlm perut mummy. Sapa kawan bb Hana yer?
.
.
Kawannya ialah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Uri/placeta



honestly sebelum nih x pernah tgk uri tuh..tu pun x tgk uri yg real even dah beranak 3....yg Hani n Ichlas yer uri lagik la x pernah tgk coz Mr Hubby x ambik gambaq pun.

jadik...oooo mcm ni yer rupa uri yer........i x geli tgk coz i suka tgk2 mcm nih coz dulu mak berangan nak jd doctor.

Dulu Hani yer uri ditanam kat umah my parent kat Kg Paya Kongsi, Balik Pulau, Penang while yg Ichlas punya di tanam at umah kami kat Prima Damansara.

Jadik tuk bb Hana nih we decided tuk tanam kat umah baru kami kat Berjaya Park tuh.

Jadik Mr Hubby trus cuci kat hospital n trus pi tanam kat umah baru coz umah baru lagik dekat ngan hospital.

Mr hubby basuh ngan air biasa ja....x bubuh pun garam n asam coz x stock.

trus lepas basuh bungkus ngan kain napkin.kalu ikut bungkus ngan kain putih but mana nak cekau kain putih kat hospital kan..takkan nak kidnap cadar hospital kan...so guna la napkin baru si bb Hana tuh.


jadik korang perasan kalu bb korang dok tgh sengih or gelak time tido....org tua akan cakap ....bb tuh kena agah ngan uri dia.......maybe?



No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.