Thursday, November 25, 2010

Pak Supir kembali bertugas


hari nih dah hari ke 34 berpantang ( pantang lah sgt yer.:P)

dah anak 3 nih kira dah cepat la rasa badan recover. Tambah-tambah ada anak yg dah g school nih...

nak tak kena la uruskan dioarg...Jadik ibu yg berpantang nih dah start balik jadik Pak supir tuk ambik kids dari school. Selamat tak hantar since Daddy yg akan hantar g school sblm pi kerja....

Actually bukan hari nih dah start.Dah start tekan pedal minyak 2 weeks ago ..Time tuh hantar kids g school since daddy kena keluaq awai since daddy ada meeting kul 8.30am.

Then my neighbour akan pi ambik diaorg ambik dr school. Selamat dapat neigbour yg baik hati.lg pun alang2 dia keluaq pi ambik anak dia balik dr sekolah rendah.

Cuma this week x dah menyusahkan jiran since anak dia dah cuti sekolah.. Kids yer school jer lambat cuti sekolah..Diaorg cuti nanti mid of Dec..Kira school Holiday diaorg 2 minggu jer..oklah jugak kan..sekurang yer separuh hari diaorg kat school..Kalu dok umah asyik bergaduh ja....n x belajar pun...dok school belajar...

Punya lama x keluar umah ( except pi McDonald and Alamanda sekali) br perasan ada kopitiam baru dah buka..waktu dok tgh sarat br dok nampak kedai tuh dok tgh renovate.....n nih dk terperap kat umah beberapa inggu dah buka dah kedai tuh..uihhh cepat btul

Sikit punya besaq Pak Li Kopitiam nih. Kids dok aja pi...but slmt bg alasan..mummy x sihat..so diam lah diaorg..but i x suka sgt pi kopitiam..coz i x minum coffee...


Hari nih tekan minyak lebih sikit pi pick up kids kat ILP coz kids ada rehearsal diaorg yer Year End Concert.

esk pun kena tekan minyak lebih ckit since diaorg ada rehearsal lagik...

X sabaq nak tgk performance dioarg....

mcm kekok pulak tekan pedal minyak..terasa mcm enjin gen2 dah bertukar jadi turbo..

hahaha..br bp minggu x tekan minyak.berangan sudah lebihhhh



1 comment:

  1. tekan minyak tekan minyak juga, cuma hati-hati sket ya..memang tabik spring ah kat you;)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.