Saturday, November 27, 2010

Check out the #CelcomBiz Promo for the Celcom BB Bold 9780 and BB Torch 9800 today!

Adakah anda sedang survey-survey untuk menukar handphone lama anda kepada Blackberry? atau anda ingin meng'upgrade' blackberry anda?

Jika ya...inilah peluang anda....

untuk mendapat BLACKBERRY yang terbaru dipasaran

memperkenalkan:

BlackBerry® Bold 9780


BlackBerry® Bold 9780 adalah model yang telah dipertingkatkan spesfikasinya dari BlackBerry® Bold 9700



Apa yang menarik pasai model nih:

  • Menggunakan Blackberry OS 6
  • Exceptional battery life
  • Wi-Fi
  • 3G network suppor
  • High Resolution Screen
  • Share and go media



Atau anda juga boleh mendapatkan

BlackBerry® Bold 9700


Sebuah smartphone yang memberikan anda apa yang anda kehendaki Kaya dengan features:
  • High resolution display
  • Trackpad navigation
  • Multimedia
  • Expandable memory
  • Video recording
  • Speedy network connections

dan anda disarankan meggunakan CELCOM yang menawarkan pelbagai plan.


Tepuk dada tanya selera.

Puas hati? Nak beli?

kalu still ragu2 bolehlah dapat maklumat lebih lanjut dengan klik link dibawah:



SELAMAT MEMILIH



2 comments:

  1. salam ...
    hmm setakat tgk jer ler .. tak mampu nak pakai canggih2 ni ... :) lagipun secanggih mana pun ..gunanya tetap sama gak .. hehe..

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    tapi saya nak jugak HP baru .. tlg saya dapatkan kat blog

    ReplyDelete
  2. RE:

    Hasrul- but kalu dapat free..sengih sampai ke telinga kan....

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.