Saturday, November 6, 2010

Kakak, Abang dan Adik

Semalam genap 2 minggu ( 14 hari) umur bb Hana. Kira 14 hari jugak aku berpantang n terperap kat rumah( terperap ker?? kekeke)


Mesti ramai tertanya response Hani & Ichlas bila terima adik baru since before this diaorg dah lama berdua( 4 tahun lama ker?). Since diaorg dah besaq, jadi diaorg tau la dulu perut mumy buncit coz ada bb. hani is the excited sister coz dia ingat bb tuk leh jd baby doll...n her wish come true bila bb girl. Dulu time preggy Hani mmg rajin usap perut n kiss.. While Ichlas lak suka ignore perut mummy but sometimes dia akan usap n kiss perut mummy bila mood dia amatttttttt baik.

their 1st meet with their adik..

Tgh mlm nak pi hospital tuh..hani nangis eerr more to melalak since she know mummy akan gi hosital tuk keuarkan bb but dia mcm takut mummy dah x balik rumah dah..mcm mummy nak pi mati..slmt tok ada kat umah...pujuk la dia..while Ichlak siap kiss n babi mummy lagik..siap order kat mummy.." mummy bawak balik one baby tau.." ...amboi mcm order roti canai jer..


A proud sister and brother..


mudah-mudahan nanti diaorg jd sedara adik beradik yg amat rapat dan sayang menyayangi antara satu sama lain...aminnnnnnnnnnnnnn

2 comments:

  1. seronot kakak n abg yeh..congrats mommy;-)

    ReplyDelete
  2. RE:

    Eifa-seronok but kadang2 suka bg bb nangis

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.