Tuesday, February 3, 2009

Tag No 3- Kod Etika Blog Anda

tagged by Ayien on Nov 2008. Hahahahahaha...tahun lps yer tag br nak layan... Yien ...ok kan aku jawab skrg...x putus kawan kan?? kan???



1.Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entri Anda. ---> CHECKED!

2.Nyatakan Kod Etika Blog Anda
-owh yes....dlm internet pun kena ada ethics tau. But aku yer blog ethic simple ja....All contents dlm blog aku nih hasil tulisan apa yg aku pk, apa yg aku rasa.....x berniat nak ganggu sapa2..kalu x puas hati..x yah bc blog aku tuh..kalu suka baca meh link aku n jd kawan aku...

.3.Tag 7 Orang Rakan Anda.
So..dah syarat tag nih suruh aku tag org lain..aku nak tag:
  1. Nina -Member cyber.suka sembang ngan dia coz dia seorg pendengar yg baguss..
  2. Tetty- aku nak lempang budak nih coz asyik shopping.jeles.
  3. Fynn- aku suka Handbag dia.
  4. Ayu- My friends kat AGS.. Teror Math n now aku jeles coz dia dok buat PHD
  5. Niza- dia dok kat Balik Pulau.
  6. Nora -adik aku yg kadang rajin update blog n kekdang malas...bz la konon
  7. Ami- tokei TieRack yg aku dok tunggu stock2 dia...

ok..kerja sekolah aku dah siapkan Yien..ada upah tak? baju2 cantik tuk Hani & Ichlas ka?? ko kan tokei..kekekekekeke

6 comments:

  1. bagusla ko.,.... kalau jd murid ni dah kena denda berdiri atas kerusi
    boleh???last yr nyer home work

    ReplyDelete
  2. Hmm..Blog ethics..i like..
    Simple je kan.Suka baca,x suka xyah baca. Neway,i like ur blog.x sangka besday kita sama tarikh. Cheers!!

    ReplyDelete
  3. RE:

    Tetty-hehehehehe

    Ayien78- aipp..jgn lawan ngan lecturer...hahahahahaha

    Eyedalicious - what a coincidence..besday sama but i think im older than u

    ReplyDelete
  4. re: KK ni lain sikit..esp. tang short course nya tu...adehhhh

    hehehehe mmg gitu le budak2 KK..biasa la tu..dengan level mereka yg begitu..ada caranya kita didik..

    they are so special tau watie...

    ReplyDelete
  5. Uitt.. kene tag?!?! Hahah.. adeh.. ok², akan diusehekan :p

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.