Sunday, February 15, 2009

Geng Pengembaraan Bermula

Yesterday we watched Geng Pengembaraan Bermula with Nina & Co at GSC New Wing, OU.


Supposedly, Mr. Hubby do reservation on Friday night but since nak together-together ngan Nina & Co, Nina & Co booking the tickets for saturday 1pm show.


The crowd mmg ramai tambahan pulak ada maskot Upin & Ipin kat luar cinema. Plus ada poster giving activity but x dapat pun coz x kuaser nak Q panjang2. But sayang yer anak2 mak takut kat maskot2 tuh...hani lagi lah nak nak g dekat pun..nak pandang pun x berani. Ichlas lak even takut2 but still nak shake hand ngan Upin & Ipin. gambo kat bwh nih kena paksa rela..Ada crew Les' Copaque yg tolong pegangkan Ichlas n aku snap guna HP.


When the movie started, Hani & Ichlas mmg kusyuk tgk but in the middle Ichlas fallen in sleep. Maybe coz in the morning dia swimming kuak lentang semua lah...Overall i like these movie..Dari segi jln citer and also dia yer quality of pictures plus sound effect....Big hand to Les' Copaque where semua yer anak2 bangsa kita guna 3D's software tuk hasilkan these movie. Banyak guna 3D Software n just a lil' bit sketching.(aku sempat tanya weih).


But aku x puas hati tgk penampilan Upin & Ipin....i want more!!!! mak yg over tau...

Then lps tuh kitaorg gi mkn2 kat Food Court JJ and gi tgk ikan2...Lps tuh kitaorg lepak kat MPH and NIna & Co balik coz Ayuni dah nangis ..ngantuk..

6 comments:

  1. nina ajak...ko tak ajak pon...hihihi

    ReplyDelete
  2. mmg best!

    paling best, ending nya..dua kali penonton bangun nak kuar duk semula..psl ingat dah hbis betul..rupanya tak!

    hahahahahaa

    ReplyDelete
  3. best ye?? nnt nk dating tgk movie ni la..

    ReplyDelete
  4. sama besar jer si ichlas ngn hunny bunny neh..hehe

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.