Monday, February 2, 2009

My Bookcase Wishlist

Tahun lps aku dah start balik membaca buku..Iyolah sblm2 tuh lps kahwin trus mabuk 2 tahun direct..nak tgk buku pun rasa nak pitam lps tuh cbuk jaga budak2 kecik..nih dah besaq br ada masa nak baca buku....

I love to read book sblm tido..owhhh..aku ada tabiat burok baca buku dlm cahaya yg samar2....aku buka lampu tido ja...bg ada feel baca buku..mau tak rabun..nasib la sdr buat sdr tanggung...


nak buat collection from Sophie's:




tu ja kot setakat nih..x mo bubuh byk sgt dlm list..kang x terbeli...kalu korang nak hadiahkan pun mak suker....hahahahaha ..x malu btul....Tunggu MPH warehouse la kot coz can get it for RM20 per book.

7 comments:

  1. jiran sbb ang gak ler kite da beli buku ni..
    mmg syiok la..
    tp baru beli confessions of a shopaholic..
    yg len tggu bajet nxt month
    kalo ade warehouse MPH habaq ye
    beli ari tu 30++ mana larat nk beli byk2

    ReplyDelete
  2. Hehe.. baru je beli kat Chowrasta aritu RM 20 gak heheh..

    ReplyDelete
  3. Errkk...Fin ada sume buku Sophie's. Kalo nak pinjam bleh lah...kalo nak beli taklehhhh kekeke. Buku dia yg lain under nama betul dia (Madeline Wickham) pun Fin ada.

    ReplyDelete
  4. watie kat mph baru ni ada triplet package 3 books in one case...muarh bebenor x smpi 20inggit sebiji... awat x habaq awai2 klu dak bleh kak lia bg hadiah christmas!

    ReplyDelete
  5. RE:

    Syana- jiran...owh dah beli yer..nak gak but kedekut coz harga dia 30+. kat website MPH leh dapat murah lagik but still nak tunggu harga 20 and below

    AyuIkhwani- ayu..awat x beli tuk saya sekali...bila lagik nak gi chowrasta...sy amat bercinta nak gi sana..

    Fynn- nak gak pinjam but nak gak mbuat my own collection. mesti byk collection fin kan...kan..

    Liasari- Kak lia..ada lagik ker promo tuh. ari tuh beli cecelia's 3 in 1

    ReplyDelete
  6. Im pon ske buku Sophie Kinsella..hehe tak lama lagi kuar movie the Confession of a Shophaholic tuh..jom tgk!

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.