Tuesday, July 27, 2010

Bali or London?...u choose!



Remember my entry before this?




so agak2 me with 26 weeks of pregnancy......
did we stick with our decision to travel to London?


coz tomorrow we will travel to
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
LONDON
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kenapa x percaya ker?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
YES
.
.
.
.
.
.
.
We will travel to
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BALI
.
.
.
.
.
.
.
hehehehehe
.
.
.
.
nih last minute thingy

bila both of us decided nak gi BALI since mak yong sorang dah sihat.

Plus it will be our babymoon, honeymoon n n segala jenis moon.


we brought the kids...oh x sampai hati tinggai diaorg.
coz nanti kena dtg lagik ngan diaorg tuk tgk Bali..

so lps nih leh pk g LONDON lak.

Preparation to travel..

- Letter frm gynae
Lots of foods & mineral water: we brought small rice cooker, rendang ayam, rendang daging n sambal ikan bilis kering.
- kids' medicines


since its last minute thingy, kitaorg x dapat nak dok kat HRC Hotel or Alam Kul2 coz semua fully booked. Tambah rupayer time kitaorg nak gi nih is peak season.

If our trip to Jakarta-Bandung is for shopping, kali nih ke Bali is to pampered ourself. The activity is byk tidoq kat hotel yg 4 bintang, spa n jugak sightseeing. Kalu nak shopping pun maybe i will grab HRC Bali yer t-shirt as kenangan.

Our flight will be on 3pm.

jadik doakan kami selamat pergi n selamat balik with a good health.
coz sblm nih Datuk Dr Zul frm SMC cakap my kids nih kena sumpahan negara Indon.

apa2 tunggu ler liputan bila balik nanti..insyallah ikan paus yg sebelum nih tersadai kat Port Dickson akan tersadai kat Kuta Beach mcm gambaq kat bwh nih

hahaha.jgn mimpi la nak tgk mak ramping mcm tuh..kalu skrg pakai mcm tuh harus semua org kat Kuta beach tuh larik.

** pic googled**

3 comments:

  1. wah! seronoknyer.. holidaying lagi... enjoy your trip to Bali, babe..

    ReplyDelete
  2. owh... bestnyer ke bali... enjoy urself yer.... apesal doc kata kena sumpahan pulak.... hehehe....

    ReplyDelete
  3. Re:

    Zareene-bila lagik nak berjln..nanti ada bb kecik slow la ckit

    Mimie-hahaha..coz evertime kami balik dr Indon trus sambung holiday kat hospital.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.