Tuesday, July 20, 2010

Kids berYoutube...mummy gigit jari

budak2 zaman skrg...celik2 mata keluaq dr perut mummy dah terdedah dgn benda2 ict nih.

Iyolah...mummy dlm pantang sibuk bertenet gak...anak tidoq mengadap laptop..

x pun paling senang riba anak sambik sibuk bertenet.

Jadik....zaman kita dulu mummy n geng2 kampung sibuk mandi kat tali air

but anak2 skrg sibuk beryoutube!



Huh kekadang rasa menyesal ajar diaorg beryoutube...

cepat btul diaorg nih tangkap belajaq guna lappy or HP

till mummy dah hilang kuasa veto...


both kids dah conquer...so mummy gigit jari lah


Hani sdg ajaq si Ichlas nak beryoutube guna lappy

okeih...lappy pink tuh tuk Hani
jgn kacau!



okeih...Ichlas layan youtube ben10 guna handphone mummy yer




sampai satu tahap...si Hani dah request kat both of us..mummy n daddy dia nak laptop pink x pun dia nak hp Nokia mcm mummy tuh

adussssssssssssssssssssssssss

4 comments:

  1. hebat sungguh anak-anak skang kan.rasa mcm tak terjangkau dek akal fikiran ni :) kita baru merasa pegang laptop masa masuk U :)

    ReplyDelete
  2. hahaha... xpanas ka laptop tu letak atas tilam?? Bahaya.. Takut nnti trus rosak... dah nk kena spent beli baru plak... :p

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. RE:

    Elissmie-akak dulu kat u x pakai pun laptop..pakai pc yg gedabak..once dah kerja br merasa lappy subsidi company..

    |A|- tuh kejap ja...coz akak mana leh nak baring mcm tuh..mau pecah perut

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.