Thursday, July 8, 2010

Kek Lapis Sarawak

Nih mmg entry basi but dek krn Kek Lapis Sarawak susah nak basi jadi up jugak this entry.

Last month, im craving for Kek Lapis Sarawak-Kek Lapis Tembikai to be exact. Jadi Mr Hubby telah menroger konco2 di Sarawak tuk baking that cake. N kebetulan my boss were at Sarawak. Jadi my boss jd pengantara. Semangat my boss bwk balik ke sini. Thanks my boss.

dah alang2 ada org tgh kan...jadi tambah order lagik..Ikan Terubuk Masin...

Then a week after that, konco Mr Hubby dtg ke KL. Jadi dia call nak apa....jadik Mr Hubby order lagik Kek Lapis Sarawak nih. All is FREE!





Makan sampai lebam la but be mak yong..teringin yer beria but dah mkn sepotong dua trus x heran dah..dok keras dlm fridge..silap2 sampai raya coz kek nih leh tahan berbulan-bulan.

ada sapa nak order ka? kalu ada leh roger konco2 Mr Hubby nih

4 comments:

  1. weh sape jual weh? sedap nyeeee aku tgk...

    ReplyDelete
  2. RE:

    Fiza-aku lah juai..berminat kah? sila contact ejen saya en iswandi....hehehehehe

    ReplyDelete
  3. yummy sedapnyee....nk order mcm mana?

    ReplyDelete
  4. RE:

    Azie- aku malaih nak ambik order..hahahaha

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.