Friday, July 23, 2010

Bila mummy & daddy angkat kaki



It Friday again...yippie....

knp lately rasa cepat ja masa berlalu?


Hari nih ptg ada appointment ngan gynae for my 7months checkup.

wahhh dah 7 bulan dah..tinggai lagi 2 bulan ++ ja nak meletop..


btw, rasa mcm nak tukar gynae & hospital ja...mmm nanti kita citer lain la...


x sabaq nak tunggu weekend 2-3 minggu nih coz pi check in kat Presint 15 umah adik coz mak berkampung kat rumah..


x sabaq jugak nak tunggu weekend nih coz nak pi makan kat Victoria Station coz ada org nak belanja me & mr hubby..


Anyway,


this is us when the kids do their own 'business' on weekend's night.

Hubby with his lappy, remote tv n also with his BB...Multasking btul...


n kids yer brg2 dah mcm garage sale dah.


HAPPY WEEKEND GIRLS!!!

4 comments:

  1. hahahaha! angkat kaki betoi lah! hiks

    http://twinkywinkystars.blogpsot.com

    ReplyDelete
  2. RE:

    Bai-aah..mmg angkat kaki..heaven walaupun mata amat sakit tgk kesemakan yg dibuat oleh 2 anak kucing kat depan tuh

    ReplyDelete
  3. Aku pun rasa cam nak tukar tempat bersalin..

    Rasa cam dah comfortable kat PMC Sg Buloh tu..

    Nak book Dr Zarul hensem :)

    Dekat sket Tg Malim - Sg Buloh.. dalam 30 minit ikut hiway

    ReplyDelete
  4. Re:

    Zell- aku x jd nak tukaq coz gynae aku dah pandai bodek aku...kekekekee

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.