Friday, July 16, 2010

26 weeks old!

I am now is 26 weeks old!

My tummy is growing bigger n bigger...

Alhamdulillah

Semua cakap kali nih perut ai membesar dgn jayayer..

iyolah lemak2 sblm pregnant pun byk..

actually x la rasa beban with perut nih
but
kali nih peha n bontot lagi berlawan membesar

kalu naik tangga


rasa mcm bwk batu ja kat paha nih..



okeih kasik update sikit our latest check during 22 weeks.

Based on gynae's scan everything is OK.

Yang paling is gender baby la coz before this yer checkup gynae didnt give the confirmation og baby's gender.

But kali nih mula2 gynae mcm memberi keraguan dekat kitaorg..Jadik i asked again to Dr Siti.. She scan back n time tuh baby kangkang sikit punya baik..

jadik yer.....

insyallah we will expecting


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Baby GIRL!



Actually x kisah apa2 gender but we're blessed with Hani n Ichlas.

Nak tau gender coz senang nak beli baju2 baby

Kalu bb girl syiok membeli baju yg comei...

kalu anak pompuan mmg mencabar nak jaga

kalu laki tuh senang sikit nak jaga besaq nanti

However.....both of us doakan zuriat kami ini akan menjadi org berguna kpd ibubapa, bangsa, agama dan negara.

Apa2 pun tgk la perut mummy yg dah berselera naga nih..
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pic taken yesterday kat R&R MEX on the way back frm KLCC coz ada event kat sana.

4 comments:

  1. Huwaaaa... sonot2

    TAHNIAH !!

    Aku pun dah tak sabar2 nak tunggu 20 minggu..

    Nak desup pi Shah Alam scan gender..
    Pastu terus nak start shopping..

    Ni dok gigit jari je tiap kali pi shopping..

    Aku tak leh nak shop2 dekat2 nak beranak..

    Takut jadi cam Khaleef nnt keluar cepat pada waktunya..

    ReplyDelete
  2. mak ai..besarnya....belon ker atau bola nih?

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH!!! baby gurl......anak pumpuan ramai boleh tolong mak di dapur...hehehehe. I'm happy for you.....tunggu lah turn aku akan tiba...wah!! statement tak sabar.

    ReplyDelete
  4. RE:

    Zell- kalu ikut pengalaman aku..rasa yer ko pun pregnantkan bb girl..aminnn masin mulut aku

    Nora- itu bola bowling ja

    Azie-x sabaq nak tunggu turn hang lak

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.