Monday, July 12, 2010

Apabila Mr Hubby memasak

Morning girl!


Monday blues ka?


jgn la mcm tuh...kan weekend dah spent ur time with the loved one. So hari nih kena la semangatkan coz dah cukup kasih sayang.


kalu still Monday blues...meh tgk gambaq makanan lagik..

Yg nih yg dimasak oleh Mr Hubby.

sotong masak kunyit

nih menu wajib Mr Hubby...ikan bilis goreng ngan bwg+ cili+kicap. I know Mr hubby dah expert buat nih

makan ngan nasik panas perghhhhh..

even the menu is simple but bermakna weih. bukan senang Mr Hubby masuk ke dapur

Thanks Mr Hubby

Lain kali jgn lupa masak lagi...lain menu lak.ok kan??

5 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dasatttttt ;-)

    ReplyDelete
  2. ikan bilis tu memang nampak superb! meleleehhhh!

    http://twinkywinkystars.blgospot.com

    ReplyDelete
  3. watie, agree with u...walaupun simple dish tapi bila itu yg hubby masak sure rasa sangat bermakna kan...

    ReplyDelete
  4. salam kenal, aduihhh mmg terliuq la tgk ikan bilis tu! nak buat mlm ni ikan bilis dah out of stock la pulakkk hihi

    owh kalau yg sotong tu kite tambah sket kacang buncis, nyumm!

    ReplyDelete
  5. RE:

    Diana-alah biasa ja menu but since Mr Hubby yg masak trus jd dasat..kekekekeke

    Bai- so u dah buat ikan bilis goreng tuh?

    Ila- aah bukan senang weih nak tgk my hubby masak..

    Farra- hah pi beli ikan bilis n trus buat

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.