Wednesday, May 26, 2010

London or Bali?

A few weeks back, dok terpikir whether nak proceed tak our Bali's trip this coming July. Bali is the one of the places that me & hubby want to go. We bought the AA' tickets last year.

However, due my condition yg skrg my body is not fit travel jauh n plus kids selalu jer sakit bila balik dr Indonesia make me n hubby think nak-pergi-ker-idak. Even sampai skrg mcm x ada mood nak travel but Hotel AlamKulKul dok terbayang depan mata.

Hingga lah satu mlm tuh, sblm tido.dok pk nak-pi-ker-dak-Bali-nih... till i fall a sleep in lalaland. So masa kat lalaland...tetiba mak yong sorang nih with his lovely hubby n kids dah sampai ke London. Aik.....pk x mo pi Bali...tetiba dapat hadiah pi London lak.

Actually London also is the one places yg teringin nak gi. With the commitment nowaday, terpaksa la lupakan hasrat tuh. Bila citer kat kat Mr Hubby, mak yong sorang nih mimpi pi London...his respond..okeih jom kita pi London. Tau lah skrg GBP kan rendah..

aku nih pantang kalu hubby kata yes....so berangan la..lalalalalalalalalalalala


n

i love my Mr Hubby coz finally he keep what he promised to me..





.

.




.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.









LONDON





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.

Finally...sampai jugak London....
.
.
.
.
.
.
.
.
okeih tipu......jgn mimpi la nak sampai London pd masa terdekat nih....
Jadik dapat gambar kat bus yg ada perkataan London pun jadi lah....








okeih...larik....

jgn marah...marah nanti kena juai..



6 comments:

  1. bas london pun eliss belom bergambar mcm mana ni??hehehe

    ReplyDelete
  2. HAHAAAHA! jahat tau! mati2 makcik jeles hang pi london bridge is falling down! hahahahahha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. watie alamkul2 best sgt. Tempat kita orang honeymoon tu. Kalau tak nak pi pass kat aku okeh. Ahaks

    ReplyDelete
  4. waahh..makin bambam la kwn aku sorg n ih.makin berseri-seri ..ekekeke..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.