Friday, May 29, 2009

Peace!

I love swimming....


im floating..can u?


we too.... nih anak didik i..

mmg meroyan org luar bandar masuk bandar..abis berkubang dlm kolam kat Prima Damansara.....sebak yer tgk umah aiiii...

8 comments:

  1. sy bleh floatinggggg ..he..he... belajar sendiri tue ...

    ReplyDelete
  2. RE:

    Diana- bagus..good girl..kekek...lps nih ada pelampung built in kat badan..kekekeke..jgn marah..mak usik ja

    ReplyDelete
  3. kira ko dah jadi permastautin tetap daerah Banting laa ek.

    Kira aku dok Tg Malim ni lebih bandor laa sket dari sana ;)

    ReplyDelete
  4. RE:

    Zalia--hahah...for 3 years at least kot...sob sob sob....nak pujuk hati nih

    ReplyDelete
  5. >terror tu!..tp saye tkleh floating..adeh..sebaknye..
    >kak nti amik award kt blog liz k..
    -alizmiealya-

    ReplyDelete
  6. lama betul lah tk jenguk hani and ichlas, sobabnya mmg tk jenguk sesapa pun..fp sendiri jarang2 update, tp kena lah sb famili nk tgk...best ker penghijrahan ke blog watie? duk carik latest pics of hani and ichalas.aubntie bukak acct lagi ni, sb nk kasi komen kat hani n ichlas, moga2 after this auntie leh dtg lawat u kids more..;)

    ReplyDelete
  7. segannye..kite tk reti langsung wt menatang tu apetah lg berenang uhuk uhuk..

    tk lama lg..kite pun jd org luar bandar aka org luar bandar kecik - bdr seri manjung..i moving there soon insyaallah watie..kene ikut laki..uhuk uhuk

    psst:/moh jd folower

    ReplyDelete
  8. RE:

    Kyara-hahaha....biasa ja penghijrahan tuh..coz FP lembs la ckit nak bubuh gambo.plus gambo nak ken aresize dulu..kat blog nih dia tolong resize..senang kerja mak...

    Gee-Bdr Seri Manjung? bukan ker tuh area umah syerah ada gak geng..bila nak pindah yer?? my in law ada dok apartment yg korang duduk skrg tuh...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.