Friday, May 15, 2009

Contest Teka Harga Camera Nikon

**THIS IS STICKY POST 2 **
1st time hari nih nak join blog contest. sblm nih mmg nampak selalu bloggers dok buat but x ada kesempatan nak join due to my internet access limitation..
Contest nih hosted by Mama Danial- Faish5807.blogspot
saja ja lah cuba nasib coz hari nih dok mengadap internet ja.. lagi pun senang ja contest dia x yah nak bubuh gambo or buat karangan. Teka harga camera Nikon baru dia jer..
Tarikh peraduan: 16Jun2009 till 26Jun2009
Tarikh Tutup: 26Jun 2009 @ 5.00pm
Keputusan: 29Jun 2009
nak join kena la follow syarat2 dia:
1) Add URL Blog Sayangku Faish nih dlm bloglist ---> DONE!
2) Jadi Follower Blog Sayangku Faish ---> DONE !
3) Saya adalah blogger --> mmg dah jd blogger but x cukup tegar
4) Buat sticky post n ada link to Blog Sayangku Faish ---> DONE!
5) Teka harga camera kat dia yer comment : DONE! aku teka RM2100.00
Please scroll down for my normal entry

1 comment:

  1. salam kenal dari haku..TQ sudi join contest nie..gud luck ocay..

    harap perkenalan berpanjangan..im coming as a friend..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.