Wednesday, May 27, 2009

Gi lawat budak nama Ammar...

Last Sunday keluar kampung ke bandar..gi Bdr Sri Damansara.


Went to Nina's house tuk tgk bb Ammar.


Sorry yer Nina lambat nak gi jenguk korang. Last2 org pantang dulu sampai umah kitaorg. Iyer coz x berani nak pegi awai2 ari tuh coz tau kan condition hani & Ichlas yg demam memanjang. Takut bwk virus kang berjangkit kat si bb tuh..kan susah lak...
dah pakat ngan Tetty nak gi visit hr yg sama. Sorri la babe aku lambat keluar almaklumlah jauh btul perjlnan aku...dah tuh aku mengidam nak makan kat Restoran Kasturi..kekekekekeke


Alhamdulillah ngan rezeki yg aku ada beli lah kat Nina & Tet kek SR for their belated besday n anniversary.



kasik chance kat bebudak coz org yg disambut segan






Tak sangka kecik benor si Ammar nih..takut nak pegang...tgk balik mcm kekok ja aku pegang... almaklumlah lama x pegang bb. BB besaq kat umah tuh main campak2 ja....silap hari bulan diaorg yg balun mummy diaorg...



his tiny-miny fingers




Sian tuan umah plus org dtg pantang sediakan food kat kitaorg...susah ja buat Mee Hailam..walau dah kenyang mkn kat Kasturi..2 pinggan jugak habis...kekekekekeke. Hani & Ichlas pun suka coz dpt main ngan Ayuni.


Mr Hubby siap baring ngan bb buat mcm umah sdr...Jgn marah yer Along ngan Nina...almaklumlah jauh perjlnan...
Alamak br perasan x byk gambo bb coz takut nak ambik gambo dia....asyik terkejut ja bila tgk camera "N" Mr Hubby tuh. Nanti dia besaq ckit kita buat photoshoot yer Nina...boleh ker???
isk...gambo ngan org yg pakai stokin n mak yong x ambik la pulak..bagus la Nina pass baton kat Tet...Tet..ko jgn mengada pas kat aku lak....x ada nafsu lagik weihhhhh

2 comments:

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.