Thursday, May 14, 2009

Cuti-cuti tabur zakat!

Skrg kan AirAsia ada promo 1,000,000 free seats so akulah atr yg menyebabkan website AA tuh sesak.
X habis lagi update citer pasai Jakarta-Bandung, again aku beli tickets ke sana lagik.
Nak ke Bali....cepat btul dah sold out!
Korang? mcm mana pulak?

6 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh cargasnya kak .. cayalah...

    ReplyDelete
  2. watie mmg mantap bab booking AA neh!Pasni bleh dtg London plak k!

    ReplyDelete
  3. Saya pun sudah! Byk kali plak tu. Now dok diam2 sampai tiba masa hehe.

    ReplyDelete
  4. watie, ila kan dapat tiket gi HK and Goldcoast tp poek kata tunggu hafiz besar sket...last2 apa lagi balik kg je la jawab nya...kitaorg pegi early march

    ReplyDelete
  5. RE:

    Diana-x lah cargas sgt coz nak kena mintak kelulusan MOF dulu...

    Ami-kalu ikut mmg nak gi LONDON tuh but insyallah mmg nak gi further PHD kat sana.. doa2 lah yer...Kalu nak gi jenjln kat sana byk nak kena prepare coz x pernah gi sana lagik.

    Fin-gi mana tuh fin?

    Ila- wati pun teringin nak gi sana but tunggu lah Hani & Ichlas besaq ckit . br byk benda diaorg leh main kat disneyland HK or Gold Coast.

    ReplyDelete
  6. amboi...jalan sakan naa...tak abih shopping ka gi bandung hr tuh??

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.