Thursday, May 14, 2009

Contest teka umur la pulak

**THIS STICKY POST 3** . Please scroll down for normal entry


tetiba naik sheikh..masuk contest....

Contest by Shani-mama Irdina & Imelda. Geng PCM nih. org kecik but boleh tahan kecoh. last minute yer entry nih



Simple ja contest dia.. just teka umur anak2 dia. Jenuh gak nak tilik umur nih...jenuh nak jadi nujum pak belalang. hentam ja lah..mana tau tuah aku...hahahahahahaha
so syarat2 senang ja:
1. Add blog Azura777 di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Azura777 (kiranya kenalah ada blog juga nih, ekekekek) ---> DONE
2. Upload banner peraduan ini di blog anda sebagai "STICKY MODE" (kalau takde stciky mode tak aci.... ekekek)Boleh belajar cara2 nak buat "STICKY MODE" di sini. --> DONE
3. Pada "STICKY MODE" itu pastikan anda mention dan link ke Azura777 (no link back will be disqualified). ---> DONE
4. Then teka umur Putri-putri ku di bawah ni di ruang "comments" (kiranya korang tekalah umur anak2 ku itu ketika gambar itu diambil). Sorang peserta boleh teka 1 kali sahaja pada 1 comments sahaja. Maknannya korang takleh lah nak comments banyak-banyak kali. Kasi peluang pada org lain plak :D (macam teka kacang la plak kan?) ---> DONE
ok ..Shani..dah buat..pilih aku noooo..hahahahahahahahaha

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.