Wednesday, June 2, 2010

Smart Reader Kids Privilege Card


Sunyi sepi 2-3 hari nih..byk nak citer but x tau mood dia pi vacation mana...



Hari nih last day kids yer midterm exam. Yahoo im happy..chewah mcm beria sgt buat revision with the kids. Bila tanya kids, how's their exam...diaorg x jawab dah...



Esok pulak Hani akan join her 1st school trip to Gardenia & Taman Petanian Shah Alam. Ichlas lak kena tinggai coz trip nih tuk class 5 years old.



baru2 nih teacher bg kat kids diaorg yer SR Privilege Card.


ada lah beberapa privilege la such as kat Secret Recipe, Megakids, The Chicken Rice Shop, n bla2..boleh la.....byk sgt card dah dlm wallet nih....kekadang sampai lupa nak tunjuk card tukk dpt discount.

eh.....next week dah cuti sekolah...yahooooooo coz pagi2 x yah nak 'berperang' ngan kids nak g sekolah coz diaorg liat btul nak bangun tido n gi mandi. Then x yah nak lari time lunch pi ambik kids... preggy kali nih cukup malaih nak pulas stereng.

Plan cuti sekolah...mmm nak balik Penang n Kuala Nerang coz ada kenduri umah TokMama. Korang yer plan lak????


6 comments:

  1. wauweeee byknye kaddd .. seronok la kak next week cuti sekolahhhh ;-)

    ReplyDelete
  2. plan coti sekolah wat apa lagi kiter berphotoshoot arrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  3. RE:

    Diana- x best la jugak coz akak bukan yer uti mcm cikgu..nak cuti ambik annual leave la...

    Moon- aah hampir lupa...plz sms no account yer...

    ReplyDelete
  4. wehuuuuu banyaknya card! lepas ni makan secret recipe slalu la jawabnya hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. watie.. lamanya depa exam.. yasmine's exam 21-24/5 jer... and her school bat school trip b4 exam.. pi Shah Alam jugak... hmm.. psl SR priviledge card tu.. sumer SR ada ke or certain SR ja?

    ReplyDelete
  6. RE:

    bai-alamak...Secret recipe tuh mm x leh nak msuk dah..ari tuh time mabuk asyik kek n ice blended sr ja....

    Zareene-aah heran jugak lama.....but rasa 1 hari satu paper..lps tuh belajar mcm biasa la.....

    Pasai SR card tuh x tau lah pulak.....Yasmine x dapat ek?? ingat semua sr dapat...cuba tanya teacher diaorg.....

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.