Wednesday, June 16, 2010

2 things that i need during my pregnancy

Nih ada 2 menda yg jd peneman evertime of my pregnancy. Frm my 1st pregnancy till this 3rd pregnancy.
I just used J&J baby oil to apply at my belly. Alhamdulillah tuk 3 pregnancy nih i didnt face any problem of strech marks. Skrg anak dara Hani yg rajin apply the oil kat belly mummy..sambil tuh dia sembang2 la ngan adik dia.....very cuteeee



Then yg nih lak panty liner.... Time pregnancy nih paip sedikit loose..kalu bersin ker asyik nak terkucil gak. Plus nak avoid masalah keputihan. Waktu Ichlas ada sedikit problem keputihan coz mcm malaih nak pakai panty liner. But bila pakai ja trus x ada problem tuh.

eh ada lagik satu......Minyak Cap Kapak tuk masalah sakit kepala tuh. Minyak cap kapak ja boleh bau...tu pun waktu 4 months of pregnancy..waktu mabuk trus, apa2 bau minyak pun x leh....setakat nih 2 botol kecik dah habis...

5 comments:

  1. bestnya ada orang tolong sapu minyak! ni untung ada anak dara kannnn! :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi, selamat kenal...seronoknya nak dpt baby baru...saya baca komen awk kat blog hanis...boleh tau tak cemana nak bawak ank gi casting?

    ReplyDelete
  3. RE:

    Drama Mama-tu lah slmt ada anak dara boleh harap...kekadang time kita lepak tgk tv dlm bilik trus dia yg suruh baring.x yah nak suruh dahhh...kalu suruh si Ichlas...asyik nak tumbuk ja perut mummy dia nih kata bb naughty...suka kick mummy

    Waniey- ooo pasal casting tuh actually ada friend of mine yg call suruh g casting..

    ReplyDelete
  4. tak sempat sapu baby oil fes pegnancy...so 2nd pegnancy mmg dh bebelah2 perotnyer...huhuhu smue nyer gare2 malas...huhuh

    nwey nice blog...i follow yaa ;-)

    ReplyDelete
  5. Re:

    Iefa- alhamdulillah..nak kata i rajin pun idak.....but kalu teringat pakai la.....kalu perut rasa sebu mmg bubuh baby oil tu ja....

    slmt membaca blog iswatie

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.