Monday, June 7, 2010

Its School Holiday!



Yahooo...2 minggu nih is School Holiday. Mak suker coz anak2 cuti...so pagi2 x la 'berperang' ngan dioarg suruh mandi n bersiap. Iyerlah im rushing to thumb print on before 8am. (Note: kids nih kalu mummy n daddy ada.....ngan bibik trus jd anjing ngan kucing). Takkan nak suruh Mr Hubby handle the kids kan coz Mr Hubby harus tempuh a long journey sblm sampai ke office.

Since the kids will terperap kat rumah ja....i was thinking some activities that can they have fun. Plus as rewards tuk diaorg yg g school n dah ambik mid term exam.

jap nak list down:

- Finish their School Holiday homework

- Watch Shrek 3 --> DONE

- Balik kampung trip : Makan Durian

- Bring them to CraftZone

-Bring them to Kizsport or Megakids

- Family Photography

Since the school holiday is sama ngan semester break at my college, jadi dah plan nak ambik cuti tuk Balik Kampung at Penang.

Just i wonder how will they spend the time frm 9am to 5pm sementara Mummy kat office. ** Kalu boleh Mummy x mo balik rumah time lunch coz malaih pulas stereng**. Mesti diaorg tgk tv ja n main toys kat rumah tu.

** Mcm best lak jd cikgu...coz kalu school holiday ...cikgu pun cuti...mesti byk xtvt leh buat ngan kids..x pun sama2 bangun lambat diwaktu pagi with the kids**

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.