Tuesday, June 15, 2010

Mak Yong berselera naga bercanda di Sawah Padi bersama Mr Hubby & Anak Dara


Bila balik ke Balik Pulau, selalu yer kids akan request tuk naik moto ronda2 kampung..pi bendang. Ada satu petang, sewaktu Ichlas tido Hani telah merengek nak naik moto. Yg jd mangsa ia daddy la...Jadik Mummy pun menempek gak merempit kat kampung.





Bendang Balik Pulau


ok...masa tuk hani pose jd model x berbayar...practice nak posing dpn camera Auntie Moon nanti.










eh..tetiba ada perut mummy la....dah bubuh tajuk entry nih mak yong bercanda kan..harus perut mummy n bb dlm tummy pun tumpang glamer kan..bb suka kan?? kan???

4 comments:

  1. hani dah pandai posing lani...boleh lah jadi model berbayar lepas nih! hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. anakku kalau balik kg minta nak mengail ikan di bendang errkkkk

    ReplyDelete
  3. comel hani posing..
    btw, kita pun balik penang last week. sempat pg makan cucoq udang kat suiwah lama..

    ReplyDelete
  4. RE:

    Bai- Hani ikut mood nak berposing..kalu tgk stranger yg nak ambik gambaq dia harus masammmmmm

    Fid-slmt my kids x request na kail ikan...coz mummy dia pun penakut

    i_sofia-cucuq udang kat suwahh..yum yum..terliurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.