Friday, June 18, 2010

Bersiram di sungai yg sejuk di FRIM, Kepong


Lps attend birthday part TripletplusOne trus decided nak tido umah x-bb sitter kat Prima Damansara. Bb sitter nih mcm nenek angkat Hani & Ichlas dah....kids suka betul lepak umah nenek diaorg tuh.





nih 'Nenek' Hani & Ichlas..yg dia riba tuh anak org..dia jaga skrg..



Jadi pagi Ahad tuh nenek ajak pegi picnic kat Sungai FRIM. Call Nina tanya boleh masuk ker time weekdays...Nina kata boleh...jadi Nenek trus buatkan lontong n sandwich telur+ sardine. Yg nih mmg unplan activity. Selamat dekat ja Prima Damansara ngan FRIM tuh.


Masuk FRIM kena bayar yer Puan-puan...not sure how much coz me & hubby drive different car...Jadi Mr Hubby bwk depan..so dia lah yg bayar. Puan Nina mungkin boleh cakap berapa bayaran yer...


X ambik masa lama tuk cr port..trus hampar tikar....n mkn..Mr Hubby n anak2 Nenek trus bawak kids berendam di dlm air sungai yg sejuk n nyaman itu. Mak yong bedal mkn dulu baru debusss terjun dlm sungai. ** Tipu x terjun...saya sedar diri..kang kering habis air sungai..turun dgn hati2 dipimpin tgn Mr Hubby coz batu2 yg licin* * Sayang jugak Encik Iswandi kat Puan Watie nie kan**



Kids is very happy...But Hani mula2 takut nak jejak pasir dlm sungai..yer anak saya nih mmg pengeli sikit...Ichlas x lama nak berkubang coz dia pun takut..dia kata dia takut fish gigit dia..coz dia nampak anak2 ikan yg kecik kat tepi sungai. ** aik anak ikan dlm aquarium kat rumah habis kiok coz Ichlas pi celup tgn dia dlm aquarium** plus dia kata sejuk..Ichlas nih mmg x tahan air sejuk..kat rumah selalu request nak mandi air panas.Slmt ada water heater kat rumah.


Layan ja lah gambar yer.....




Hani yg happy nak mandi sungai..


Ichals yg nak daddy ja coz takut fishh gigit dia



hani lak dok atas batu ja..geli nak pijak pasir



saya Ben10



trrrr sejukkkkk


Hani & Ichlas...Love u babeh
iswatie & co
last but not least
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Im 5 months lady sedang berjemurrrr :P

3 comments:

  1. owh i lveeeeeeeee picnic...especially kat air terjun...
    sejuk n nyaman je kannnn :)
    tp sakit kaki skets sal kene pijak byk batu ;p hehehe

    ReplyDelete
  2. gmbr last tu paling seksa hihih..

    akak kt mana air terjun nih??? mcm best je nk p gkkkkk....

    ReplyDelete
  3. RE:

    Verde-yup best picnic kat sungai. air sejuk...n kalu bersih lg best......kalu kat laut bila habis mandi meleket coz air masin kan...

    being me yg pregnnat lady nih kena xtra carefull la coz batu2 yg licin but ada hati gak nak splish spash splosh

    Salmi- hahahah..gambar ikan paus tersadai tuh paling mahai.... nih kat FRIM, kepong

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.