Tuesday, June 15, 2010

Selamat Pengantin Baru JJ & Pasangan


Salah satu tujuan Balik Penang is nak pi kenduri umah parents angkat Mr Hubby kat Kuala Nerang. Kitoarg pegi hari ja coz limited time.

Anak mama & abah ada 5 orang..kitaorg just x hadir 1 kenduri anak bongsu diaorg ja coz that time kitaorg kat Bandung. Yg nih kira kenduri last tuk diaorg.

So mak yong sampai jer dok lepak2 sembang ngan adik beradik....nak tolong pun semua kan catering...nak layan VVIP n VIP pun rasa x layak kot..biar mama & abah yg layan diaorg.


Layan ja lah gambar captured by Mr Hubby..kang x bubuh dia kecik hati..bkn senang nak suruh dia ambik gambar even camera tuh dia yg punya...

bilik tido pengantin..simple coz umah laki kan..

pelamin

kenai tak sapa yg baju biru tuh?


pengantin



yg nih lak bonda sultan kedah




potong kek



mak yong dok rileks tayang perut ja



Iswatie & co bersama pengantin


But seronok dapat jumpa anak menantu abah n mama..Mcm adik beradik btul ja....anak2 sedara pun bertambah.

Bila dah habis majis, br dapat sembang ngan mama n adik beradik. Kena pujuk tuk bermalam kat sana but sooo sorry coz esk hari yer dah nak balik KL. Insyallah ada masa, umur panjang n murah rezeki kami bermlm kat sana...Kalu nak jumpa kat KL pun boleh coz mama selalu dtg KL

Kepada JJ & Pasangan..tahniah....mu0a bahagia ke akhir hayat n cepat2 dapat baby..

2 comments:

  1. tomeiii perut hang watie! hehe

    ReplyDelete
  2. RE:

    Bai-perut aku ja ka yg comei?? mak yong selera naga comei tak????

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.