Monday, September 14, 2009

Salam Aidilfitri-bersiaran dr Sarawak

Hi alls,we are safely arrived at Mr Hubby's home sweet home at Sarawak yesterday. Semlm dah start cuti and we fly off 8.45am frm KLIA and safely landed off at Sibu 2 hours later. Do some grocceries shopping and travel 2 hours to arrive Mr Hubby's hometown.


Selamat naik MAS ...brg cikit punya banyak....3 begs & 2 kotak.. total semua 96kg .so byk la muatan tuk dibahagikan kat mertua n sedara mara Mr Hubby. iyolah..balik berayakan 2 tahun sekali.


Hubby's cousin pun..sikit punya banyak barang..dulu time datang....1 backpack ja...skrg beg dia dah beranak pinak.....habis gaji mcm tu jah..semua gaji kami asyik shopping ja....


Dahlia..my bibik x bwk balik ke Sarawak. My parents kat penang pun x mo ..so pass kat jiran sebelah yg dah declare jadi kakak angkat..hahahahahahaha. but nanti dia kena gak jenguk rumah..buang habuk n sawang2.


yg lawak..balik kampung Mr hubby..usung kuah prego & spagetti..hehehehe..iyolah..kang anak mintak..jenuh nak cr mana kat kampung hubby.



Jadi ambik kesempatan hari nih nak ucapkan kepada semua pelawat blog Iswatie nih:


" SELAMAT HARI RAYA"


maaf zahir batin kalu ada terkasar bahasa or comments yer..

kalu mkn ketupat ngan rendang, ingat2 la kat kami coz kat kampung Mr hubby x buat sgt ketupat ngan rendang but mati kenyang dgn kek lapis ja..But insyallah i will cook Rendang but kalu ketupat i surrender ler...main rebus nasi impit ja.
** Definetely i will missed my mum yer ketupat n rendang la...sob sob sob

6 comments:

  1. watie selamat hari raya maaf zahir batin. buat rendang jangan tak buat. makan ngn nasi impit pon jadi la :-D

    ReplyDelete
  2. syukur...slmt sampai dah ek...have fun ek..nnt amik gmbr byk2...dulu hang balik sana tak amik gmbr pun..heheh...kim salam kat ain...:D

    ReplyDelete
  3. waahhh..dah beraya dah die. :D

    selamat hari raya buat hang sekeluarga.

    0-0 eh?

    jemput la dtg umah.

    banting-bsp xjauh dah kalau ikut jln blkg. :)

    ReplyDelete
  4. RE:

    Bai- Selamat Hari Raya.IF this year at Penang, leh gi raya umah ko.

    Nina- hehehe..dah sampai n dah slmt dikerjakan ngan Nyamuk.Selamat Hari Raya

    Nad-Selamat hari Raya. Insyallah kalu ada masa kitaorg g raya umah hang....

    ReplyDelete
  5. Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

    Dari
    Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

    ReplyDelete
  6. salam...

    hey babe...

    Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

    May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
    :D

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.