Wednesday, September 9, 2009

09.09.09 09.09PM


Saya jugak nak menyibuk buat entry tuk tarikh nih..hehehehehehe

konon nak citer pasai gantung periuk since hari nih plan nak gantung periuk.nak buka puasa kat luar but kat Banting nih x tau nak mkn kat mana. Nak cr nasik beriani or nasi tomato pun x ada.tanya kat gegirls, ikan bakaq..diaorg pun tak tau kat mana..arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jadi ingat nak mkn kat McD ja lah.

Tadi googled images guna keyword-Gantung periuk . Tetiba ada jugak keluar result images: Gambar Hani...time gathering PCM last year.







zoom ckit


tu jalah...hik hik hik

1 comment:

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.