Tuesday, September 8, 2009

Operasi Biskut Raya

Me & gegirls beria-ria nak buat biskut raya beramai-ramai. Me jadi host n tukang cari barang2 kat Bake with Yen last Friday. jadi sempena cuti 3 hari br2 nih, kitaorg lancarkan project. took 2 days gak la nak complete 3 jenis biskut nih...jadi 6 of us dapat la sorang 8 bekas.
We made London almond, nig nog & cornflakes crunchies

bahan-bahan

the making of



the ovens-ada lima bijik



cornflakes


almond london
atr hasil-hasilnya

3 comments:

  1. wah! bravo beb!

    i envy u! aku takder sekutu utk buat kuih nih..last time aku pakai sekutu was last year..buat kat opis.. aku bawa oven.. hehehe this year tak nak buat..sbb hazab nak bawak oven bagai ker opis.. hehehe dah lat tkt 5..satu bangunan tgk.. hahahahahahhaha

    this year kalau nak buat kat SIL pun aku jugak yang menggila buat sorang.. moral of the story.. aku jugak yang buat sorang...

    ReplyDelete
  2. heheh tu dia..projek kuih raya..menghabiskan bahan2 kelas hr tu ke??heheh..mau bil elektrik hang melambung bulan ni kekekek..syabasss jadi jugak projek kuih raya..takde ke terpelanting sebalang dua kat sini???kekekkeke..biskut nig nog yummyyy..tunggu along buat jer ni..ntah jadi ke tak dia buat ngan student dia..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhh semangat buat kuih raya ;-)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.