Thursday, September 3, 2009

Dari Bamansara ke Banting dan terus ke Londan



Tuesday morning,sampai office trus ternampak parcel ini.




Parcel from Fin since i managed to guess bp harga parking keter Adam kat KL Sentral. Honestly, selalu yer bab2 contest, cabutan bertuah..jrg menang tau ..but Fin ingat tak watie pun dah pernah kena byr harga parking yg kebaboom kat KL sentral waktu kerja kat Or*cle tuh. dah la x ada bumbung...


The parcel consist:




Bagus mak suka brg2 free sempena nak raya nih..plus skrg cukup susah nak dapat access nak beli brg2 nih...almaklumlah bercinta nak gi bandar compared dulu tgh2 boring kerja tetiba leh sampai KLCC pi buat makeover. :-P


THANKS DEAR. lps nih eh buat lagik..kasik pulak koleksi tudung DeZahra tuh....kekekekekeke



And last night for Iftar, i've prepared:


Kari ikan tongkol. Bendi tuh ambik dr my edible garden yg x baper nak hidup kat blkg rumah


lala masak taucu



bergedil daging



n special for Ami. Got frm her yg jauh nun di London. Her Apple Crumble with custard sauce.Simple recipe but the output is superb... Mr Hubby suker & both my kids love too. The recipe which got all the taste..sweet and sour...yummyyyyyyyyyyyyy


taraaaaaaaa.kasik terliur ckit




Dah jgn tgk lama2 pagi nih.....kang kurang pahala puasa..makruh...
Insyallah petang nih i will try her Choc Fudge Brownies

5 comments:

  1. fuyoo watie,best bangat present!pergh kari ikan tongkol tue dgn nasi putih pon sedap,dgn nasi dagang boleh pengsan kan?:p
    psst sebab ami tak terer masak,kene cari recipe paling simple ngeh ngeh.brownies tue first time buat ami try 1/2 adunan jer dulu,nak test ok ke tak.

    ReplyDelete
  2. wati mak aih..dasat aaa balik kerja dan lagi nak masak tu semua...suspect! eh i mean...respect! hehehe

    ReplyDelete
  3. Sama2 dear! Sorry lah lambat cz macam2 berlaku dlm hidupku last month.

    Wah nak deZahra plak ker? hehe.

    P/s: Adeehhhh sakit perut ku menahan lapar tgk makanan tu semua ptg2 ni.

    ReplyDelete
  4. kak watie.... dah terliur nie......... hat bawah sekali tu betol2 menggoda kelebu..........

    ReplyDelete
  5. RE:

    Ami-huwaaa..nasi dagang is my fav but x reti nak buat.thanks dear 4 urgent recipes. Simple n sedap.dah buat dah brownies.terus buat 1 adunan.sedapppppppppp.

    Bai-alah.semua bahan dah ada.mmg follow as i planned before this. Lg pun semangat coz ada tukang cuci n kemas dapur.

    Fynn-alah x kisah fin lambat ker cepat.org dah hadiahkan tu pun dah besar rahmat. Thanks again ya. Lps nih dezahra kan2?

    Ijan-wei try la apple crumble tuh.senang.




    tudung cu

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.