Tuesday, September 8, 2009

Menu iftar semalam- 17 Ramadhan

Semalam Selangor cuti. mcm best ja kerja kat negeri Selangor nih coz byk cuti. Dulu rajin jeles ngan Tet coz dia selalu cuti. But yg x best Mr Hubby kena kerja since he based at KL...huhuhu
Jadi early morning semlm gegirls datang rumah tuk finish up proses buat biskut raya. Finally we made it. Bravo gegirls...tahun depan leh kita ambik order yer..ada berani ker???
Plan yer lps tuh nak la drive zass ke OU but dah pancit. Jadi masak gak la kat rumah. As in my planner, buat la :
Ayam masak mamak



drummet goreng




ikan goreng


simple ja coz mode raya is ON


n for dessert- Orea Cheese Cake. The recipe taken from MamaTisya. Lembik ckit coz overdosed ngan Whipping cream

4 comments:

  1. watie hagn ni sungguh rajin la. respect!!

    ReplyDelete
  2. menariknya ayam masak mamak tuh..nak resepi bleh?

    ReplyDelete
  3. blh bagi ka resepi ayam mamak tu? terliuq aku tengok heh...

    ReplyDelete
  4. watie,kalau tak busy share la recipe ayam masak mamak tue,menarik bangat.ke dah ade share sebelum nie yer?kalau tak ingat dulu watie penah cite,dish nie fav family penang,asal2 selalu beli @this kedai mamak,sekali owner die balik India,pastu try masak sendiri and jadi.huhu betui ka?

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.