Saturday, December 26, 2009

Selamat Pengantin Baru ~ Nora & Afiq

Alhamdulillah...on 18th Dec 09, my lovely youngest sister- Nora dah slmt jadi bini org.. Her husband is her poli-mate. Kira bercinta time bljr dulu..eh..br teringat....me & Mr Hubby pun bjumpa time belajaq dulu... Nak tau tak? ayah kitaorg pesan..kalu masuk U tuh sambil bljr ..trus cr calon suami..kekekekekekek (just kidding :P)


Jadik berkampung la kitaorg kat umah parent kat balik Pulau for her wedding preparation. Nothing much i help since my sister dah buat preparation awai2 lagi. cuma ada tolong touch up dia yer hantaran ja. lg pun kalu bab makan ambik catering. But ada juga masak sdr coz kdr Nora kali nih buat 2 version- nasi minyak & masakan kampung.

ok lah..layan ja lah gambar2 time akad nikah nih.gambar yg dah tunggang terbalik x ikut jln cerita...













































last but not least...frm my touch..:P



5 comments:

  1. selamat pengantin baru tuk adik watie...comel jek pantin... pelaim pun simple but nice...

    semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  2. RE:

    Atie-on behalf pengantin. Thanks for us wish

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru utk pengantin..watie cam muke u laa fotostat!

    ReplyDelete
  4. RE:

    Didie- semua org cakap mcm tuh..muka kitaorg serupa...but i lagi cute kan? kan? kan?

    ReplyDelete
  5. haah betul3 (versi upin ipin sikit) <--- so called ahahha

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.