Friday, December 25, 2009

Jingle Bells day

Eh..hr nih hari Jumaat la...hari nih hari Christmas la...Eh yg best yer...



...hari nih cuti la.....yahooo...another looooong weekend....


Last night im down with bad fu & my body is aching...trus lps maghrib mak pengsan after overdose with ubat. Mr Hubby balik pun ..i sedar x sedar...yg pasti dia layan kids n suap diaorg dinner..( my kids is prefer kalu kitaorg ada kat rumah kitaorg layan diaorg. time tuh diaorg dah reject 'kakak')


pagi td buka periuk...habis licin foods yg i masak semlm. Petang semlm, dlm flu tu pun managed to cooked Kerang rebus with cili kicap perah limau, ikan belah blkg sambal, anak ikan bawal goreng rangup. My maid add udang masak sos.

Mesti uols dah ada plan kan to utilized 3 days holiday nih? us..blum ada apa2 lagi..pelik kan...we didnt plan anythings for 3 days holiday nih

But td pg dlm kul 6 Mr Hubby said he need to go to his office for bla bla bla bla...But he do offer us to go to OU. yippieeeeeeeeeeeeeeee...so sat gi kul 10 pagi mcm tuh br bertolak kat OU n jumpa hubby kat sana....Definetely we have to keep our promised to bring kids to watch movie " The princess & the frog".

Perhaps lps tuh dapat gi KLCC ka..coz tetiba rasa nak buat misi Christmas tree hunting. :P


FootNote: We didnt celebrate Christmas but we do love Christmas decoration & its surrounding

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.