Thursday, June 25, 2009

Masak2, makan2 n naik berat....

korang dah lunch ker??? saja nak jamu ngan gambar2 makanan cooked by chef mummy.hehehehe..ada la a few collection jer coz chef mummy moral down nak ambik gambo due internet x ada kat umah..sian kan?????
TM cepat la pasang line phone kat umah nih....tiang dah lama korang tanam kat blkg umah tuh...nak suruh monyet bergayut ka???
layan ja lah...menu biasa2 ja almkalumlah 5 months dok banting nih..dah berjaya naikkan berat bdn sebanyak 5 kilos. GULP!
sambal tumis ikan w/out belacan


ikan terubok sarawak...slurpppppppppppp


ikan goreng..


kacang panjang goreng kicap


sup ayam
udang galah goreng black pepper
mini pizza
mac & cheese
sup sayur
telur dadar
ayam paprik
yg nih jiran kasik...ikan keli sambal
bihun sup
aik sikit ni ja...ada lagik..tunggu slp nih kari kapla orang..eh..kapla ikan daaaaaaaa

5 comments:

  1. amboi..menyelerakan sungguh...awat la jauh sgt...hehhe..kalu tak leh la huluq pinggan kosong ni..:D

    ReplyDelete
  2. kak..5 kilo..wow!..
    tkpe2 nk bulan pose da..bole diet..Insyallah..

    ReplyDelete
  3. RE:

    Gee- gee..wati tgk x ada pun nama wati dlm ur list tuh

    Nina-alah nina lg terror..but skrg gantung periuk ek?

    Aliz-nak diet bulan posa yer..x tau jd ker idak coz akak akan masak nanti coz balik kerja 4.30pm.plus my neighbour pun dah roger dia akan bg kuih everyday coz dia mmg rajin buat kuih time bulan posa..jenuh la nak masak nak balas balik pinggan jiran

    Diana- alamak..mak yong terliur laaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.