Wednesday, June 24, 2009

Happy Father's Day!

Ala....Mr hubby...sorry la lambat buat entry nih..not in good mood for blogging coz x ada internet kat umah...harus di kecam Streamyx nih...kalu ada high speed streamyx acess with wifi covered harus ur wife nih rajin update blog . :P



I would like to wish to my ayah n in law .


" Happy Father's Day!"


My Ayah...aku nih sebenarnya x rapat sgt ngan ayah coz ayah aku nih garang n panas baran sikit. But dia jugak pak lawak...suka gak buat lawak bodoh. aku rasa aku ada perangai dia esp panas baran..hehehehehhehehe. Dulu sblm kawin rajin gak bergaduh ngan ayah coz aku nih x sekepala ngan ayah.... aku selalu x agree ngan decision dia. heheheh. but 1 ja aku respect ngan ayah coz dia mmg ambik berat pasai kami yer pendidikan. Now lps kawin, lps ayah pencen n balik mekah......kira dah ngam la ngan ayah.


Betul tak Nora?



My FIL,mmmm honestly aku x rapat sgt ngan bapak is...Kitaorg panggil bapak....x tau mcm mana nak rapat...maybe sebab jauh but dr cerita Mr. Hubby sblm nih...bapak ada vision....apa2 sebab diorang..aku kawan ngan anak diaorg..Mr Hubby...



Mr Hubby!!


I love him coz for me dia nih daddy mithali coz as daddy dia mmg rapat ngan Hani & Ichlas.plus lps Hani & Ichlas yg keluar..mmg dia yg berjaga malam teman aku menyusu diaorg. tukar diapers n until now mlm2 dia akan bgn bancuh susu dioarg.


just i hope lps nih daddy dapat jadi Teacher Daddy. coz skrg kat rumah ada Teacher Mummy ja... :P Father's day gift? u dah dapat kan ur Touch Phone kan...:P


n last.. Happy Father's day for all World Greatest Dad!



1 comment:

  1. heheheheh..betoi betoi...

    ayah garang..tp pak lawak..tapi apa aku nak semua dpt..heheheh

    jgn mare..

    rindula nak balik banting..


    huhuhuhuhuhu..

    hopefully afiq akan dpt post yg dia interview br2 ni..

    panel ade puji dia..

    "ur english not bad yer"

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.