Tuesday, June 9, 2009

Itu budak 2 orang...

Rindu Hani & Ichlas tak???


be my mistake coz dok citer pasai mummy ja.. sepatutnya blog nih kena citer pasai keluarga iswatie. tu sebab blog nih nama iswatie coz tujuan as family's journal. Sorry aaaaaaaaaaa


lama kan tak tunjuk gambo budak 2 org nih..Diaorg dah besaq dah..x jd baby dah but still musyuk mashammmmm
ayu tak?

Auntie Bai & Auntie Ayu..kitaorg nak balik Penang nih...x mo jumpa ka????


6 comments:

  1. Heppp.. KAK Ayu laaaaa :p Anak Bai pun sy ajaq panggey KAK Ayu.. reason? Sy kan stil single mingle :p

    ReplyDelete
  2. hani ayu bertudung tak berbaju,ichlas tue buat muke cam kene pakse rela jer,comel

    ReplyDelete
  3. aler...dah beso pun anak² akak...tunggu anak² saya lak membesar bagai johan...tak sabarnya...

    ReplyDelete
  4. alahai...
    comelnye itu budak2!
    hani tuh memang klon mama dia lah!

    ReplyDelete
  5. uiks balik penang ka? bila tuh? kalau free sila datang ke rumah ya, jangan lupa bawak buah tangan! hahahaha

    ReplyDelete
  6. uiks balik penang ka? bila tuh? kalau free sila datang ke rumah ya, jangan lupa bawak buah tangan! hahahaha

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.