Wednesday, March 25, 2009

My books!


New members for my collection. Got is at MPH clearance sale at PJ. Kebetulan i attended kursus at Tabung Haji Kelana Jaya. Thanks Mr Hubby yg bayarkan coz my wallet mmg dah kempis.

5 comments:

  1. suka sentuhan sophie jugak ye..

    yg shopaholic n baby tu pun best!

    ReplyDelete
  2. waty brape RM kalo sales ni??
    tak pernah lagi pegi sales MPH..
    huhuhu
    len kali nk la kirim :D

    ReplyDelete
  3. aku kalau baca novel omputeh.. tak smpi mukasurat 2 dah tido !!! typical malay girl from tg malim.. ;)

    ReplyDelete
  4. Hai,wati...nak tanya soalan diluar topic. Hubby aku dpt exam KPLI. Any tips?

    ReplyDelete
  5. RE:

    Yong-mmg best shopaholic series nih x leh nak ikut perangai becky tuh...hancussss... shopaholic n baby tuh mmg dah lama beli...dah lama bc..hehehehe

    Syana- i got it RM 20 each books.murah kan?? kekekekeke.boleh ja nak kirim but susah la nak pass coz dah x jd jiran..huhuhuhu...but nanti kalu ada whse sale nih wati bg tau...yg wati gi nih coz tetiba nampak bunting dia..hehehehehe..trus zassss

    Zell-alhamdulillah aku x lak mengantuk cuba kena ada kamus kat tepi...hik hik

    Ima-..bila tuh exam? tips dia gi MPh or popular beli buku panduan exam Mtest dan give more attention kat soalan sahsiah.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.