Thursday, March 19, 2009

Hampagas!

Sedih btul aku......... Aku byk bengang nih. 1st aku bengang pasai Internet.Even ada Celcom Broadband but dia connection lemb btul..nak load blog sdr pun ckit punya lama. sempat naik turun tangga umah lagik..grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nak comment blog korang pun x leh...penat taip last send error..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2nd bengang is Mr Hubby dah gi terminate Streamyx. iyolah.....takkan nak byr free2 ja selama 3 bulan..nanti ada available port br apply balik.. yg angin aku x leh nak check email streamyx. so kalu korang nak invite aku mkn2 or berpoya-poya korang email yahoo aku yer..

3rd bengang is ada org kat opis aku bg aku bengang. angin satu badan aku..Br aku tau perangai dia...bila terjadi kat aku br ramai citer pasai dia..mmg teruk btul perangai dia..ingat nak ja citer kat Pengarah but Mr Hubby kata jgn layan....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


This week school holiday kan..so my parent from Penang bwk 3 org tentera dtg umah kat Banting nih. Hani & Ichlas suka coz x yah gi school n nursery. Hani pun tau skrg school holiday. Suka btul aku.

Yg x best yer lagik..esok aku kena gi kursus sampai hr Ahad. Kesian kat parent aku time diaorg balik Penang, aku x ada..huhuhuhuhu

apa2 pun aku nih !%&(^(*&()*_)*_)(_**^&*%&*

6 comments:

  1. camne ko leh tercampak kat banting ni watie ?

    ni blog aku http://loseweight-chaiyok.blogspot.com

    -ZEL-

    ReplyDelete
  2. RE:

    Zel-aku skrg jd lecturer Kolej Komuniti under MOHE daa..kena lak kat cawangan Banting..uhukssssssssss

    ReplyDelete
  3. ha'ahla watie, aku pun prob nk leave coomment kat blog org. asyik hilang jekk...tensi betul. pakai celcom b/band jugek nih.

    ReplyDelete
  4. sabar ye kak =)
    saya pun alami nasib yang sama time brOdband tak kuat tu..

    kak ngajar apa? tak try USIM? saya kat USIM, admin jek.. =)

    ReplyDelete
  5. sabo le kak..
    dok ceruk memang gitew....
    agak lambat....
    saye surf kt opis jer...
    kat rumah cam haper jer...
    umah sayer pon 3g pon x bley...

    ReplyDelete
  6. laa...awat gitu ek??ada problem kot network broadband ni kot...emm..apa2 hal pun jgn lupe update ek...kursus apa minggu ni??kim salam kat parents ok?

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.