Wednesday, March 11, 2009

Im connected

Hi…I bersiaran dr Banting. Tima kasih byk2 la kpd Celcom Broadband n owner broadband nih bg pinjam buat sebarang satu dua bulan sementara tunggu Streamyx yg x kunjung tiba.

Kitaorg dah start tido kat Banting last Saturday n last Monday last trip angkut brg2 dr umah Prima ke Banting.

Yesterday is the 1st day Hani & Ichlas gi Playschool/Nursery Islam Bestari. Alhamdulillah both fine n happy. But mummy dia yg sebak pagi tuh anto dioarg. But hari nih..something happened to Ichlas. He cried start from 4pm until kul 6pm. Yg aku geram x ada org nursery pun yg call aku. Luckly my friends gi ambik anak dia trus call aku. Time tuh aku dgr background Ichlas melalak sikit punya kuat.Time tuh aku br keluar dr office trus bwk keter mcm pelesit. Sampai2 aku tgk Ichlas n Hani dok main playground but mmg nampak mcm Ichlas br lps menangis. Rupanya Ichlas sakit perut n perut kembong. Luckly ada senior bb sitter yg dtg sapukan Minyak Yuyi n lps trus Ichlas bg beb ‘tembakan’ n lps trus diam n gelak. But aku sound jugak bb sitters kat nursery tuh knp x call aku awai2. Yg aku geram diaorg x ada no HP aku. Padahal aku dah bg waktu aku register kat office. Caittttttttttt…nih aku dah tulis no HP aku n Mr Hubby kat beg diaorg. Kalu x nampak gak aku sekeh kapla sekor2.

This week is actually semester break.x ada class but I ada project conduct ICT training tuk 120 participant start hari nih sampai hari Jumaat nih.


petang2 xtvt aku bila sampai umah is dok tarik rumput2 kat laman depan umah. Rumput/lalang dah tinggi sama dgn Hani dah. pecah peluh but until today laman x clear pun lagikkkkkk

Tu ja nak citer.daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

7 comments:

  1. di sebalik lalang tu -ader binantang lain tak?hahahah

    ReplyDelete
  2. hi salam kenal..just drop by...

    ReplyDelete
  3. ishhh...xder inisiatif nak cari borang pendaftaran ke nak cari no phone!!!sabo jek....iisshhh...ku geram bab2 gini...hehehe...emo jap...sib baik nursery aqil n damia so far ok...

    ReplyDelete
  4. wati (tak bleh panggil jiran da) nnt snap la gambor umah ye..

    ReplyDelete
  5. at last ada gak connection..drpd takde langsung kan..so camne??life skrg??dh dekat ngan umah...masak2 apa skrg ni??laa ni is plak la yg travel jejauh...takpa..dia laki...hehhee

    ReplyDelete
  6. ssh kan nak cari nursery yang betul2 proper...

    ReplyDelete
  7. RE:

    Tetty-woit..lalang dah clear dah..thanks to Mr Hubby!

    Gieyana-Thanks for drop by my blog

    Niza- geram gak la but dah warning kat diaorg..hopefully lps nih ok...kalu x kena pk alternatives lain

    Syana-oh jiran..gambo ada but gambo brg yg x unpack lagik.

    Nina-alhamdulillah..kul 5 sharp dah balik....of course dah masak...

    Yong-tulah yong...nursery/school anak2 pening kepala nak cr yg betul2 ok..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.