Wednesday, March 4, 2009

Aku lah pulakkkkkkkk



hik hik hik...dah ketinggalan zaman aku nih..almaklumlah dah tercampak jauhhhhhhhhhh



ok tak muka aku pakai tudung ala ekin?



**korang tgk kat pipi aku.....ckit punya bulat bak kata mak mah...mcm kulum bijik durian..

11 comments:

  1. jiran balik prima tak?
    nk jmp petang2 ke malam2 kang ke..
    ade hajat sket

    ReplyDelete
  2. Re:

    Syana- Jiran..kita still kat Prima lagik..brg banyak lagik..uhuksss

    ReplyDelete
  3. muka 'kulum bijik durin' yg paling comel!!hehe....cun lah! seswai ngan ko watie.

    ReplyDelete
  4. ok jer aku tgk ko pkai tudung ekin...hehehe aku pun ada jual tudung ekin.Ala murah2 jer.Tapi blum updates kat blog lagi

    ReplyDelete
  5. bg ros pulak....klu dah comel...pki p lah tudung apa pun...sesuai semunya....

    ReplyDelete
  6. No lah.. bulat camtu chumel pe.. bukan pipi labuh :p

    ReplyDelete
  7. comel je ila nengok watie pki tudung ekin tu...

    ReplyDelete
  8. msh anggun lagi yeee puan watie..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.