Monday, July 9, 2012

Red Velved Cupcakes for supriseeeeeeeeeeeeee!





 - Post iklan jap -

pre-order kek lapis utk Hari Raya Adilfitri 2012
klik SINI

order tabita skincare lak 
klik SINI




************************************************************************

 Craving for RED Velvet Cuppies..last mkn time birthday Hana...then lps tuh ada beli 3pcs kat lobby menara TM.sedap weih kat ctu but dah gi balik tgk x ada lak org juai.....so lps tuh dok kata nak mkn red velvet but haram x mo buat sdr.......mood baking larik pi mana tah.....

mr hubby bought at Cafe in Carrefour Subang Jaya but xsedap langsung.

kebetulan these 3 weeks ago mmg based same building mr hubby so leh tau his movement coz mr hubby nih x reti dok satu tempat coz full with meeting. jadik sebab kita yg nak mkn so why not buat suprise kat dia kan...tambah lak taf hubby kat same building nih wife dia mmg baking nn jual RV and pavlova. so pakat la ngan diaorg tuk hantar pi kat bilik mr hubby.


Tiba hari kejadian, mr hubby  masuk pun bilik dia...dia ada back to back meeting. kita nih dok tunggu la dia say tq ka apa kan......lps tuh detect dia x masuk bilik dia, called him suruh pi bilik dia coz cakap ada document staf dia yg dia kena sign but dia x pi pun....last staf dia yg lain call suruh turun bwh gak ambik brg...

rugi x tgk la riak muka dia....he's blushing they said..hahahahahahaha.

when i asked him, x perasan langsung ka....dia ckp mmg x perasan langsung. even actually dia yer mind to his new project so da x pk apa2 tau.....truk btul the way mr husband focus kat keja dia kan...bini dia ni ja yg sambil kerja fikiran x focus..mcm2 pk n buang masa.hahahahahahah


once he received the cuppies...he called me said tq...gi bilik dia nak paksa cepat la buka.....mak nak mkn ....hahah itu tujuan sebenarnya......so sambil menyelam sambil minum air......hahahahahhahaha

 
paksa dia bergambo with cuppies evenn mata dia dok focus on his notebook's screen.....

see untung tau encik is buat baik ngan bini..tetiba dpt suprise.

anyway im good in doing suprise compared him yg asyik kantoi ja..nak buat mcm mana bini dia nih explorace ckit... cepat ja bau his plan...hahahahahahahahahaha


anyway suppose i shud write happy father's day also on the cuppies........jimatttt


owh ya...this rv i bought frm ija. lived in desa coafield, sg buloh

 u can visit her blog HERE

2 comments:

  1. suker sangat RV. sedap dan lazat tuh... merah menyala sungguh

    ReplyDelete
  2. RE:

    Ciklily putih-aah suka gak rv nih

    ReplyDelete

ur comment?