Monday, July 30, 2012

Back To School!

Last Friday is my last doing practical at mr hubby's office. Time flies so fast...pejam celik pejam celik dah 3 bulan practical kat industry...3 bulan gak x mengajar....


Jadi hari ini dah masuk kolej balik..started my morning with meeting..tetiba lak terjebak masuk meeting. Trus kepala weng..hik hik


x tau nak start dr mana dulu..report practical pun x siap lagik.....yg pasti miss the moment dating ngan mr hubby dlm keter otw pi/balik dr kerja.

so start hari nih dah start drive sdr...sorang ke utara n sorang ke selatan

hari nih jugak hari yang penting bagi mr hubby coz dia akan ada interview kat company yg dia kerja skrg...interview for better post with BIG responsibilities n BIG paycheck perhaps...*wink * wink*


so as to motivate him n to show my support n to wish good luck to him...

i presented him with COACH Lanyard brought frm US.


Hope he can answer the interview question n dapat memikat hati para panel2 interviwers tuh



kalu ada rezeki n mmg Allah SWT dah tetapkan rezeki pada mr hubby INSYAALLAH akan ada lah rezeki tuk MR Hubby n kami sekeluarga.

cuma nanti kalu dapat with his new post, me kena byr bersabar n jgn mengada2 coz maybe responsibilities n masa mr hubby akan lebih pada his new tasks. kena la kan Puan watie oiii...dah nak laki gaji byk..kena la berkorban...cukup bulan jgn lupa claim xtra allowance from Mr Hubby.

boleh kan Mr Hubby?

 

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.