Monday, July 9, 2012

Mari order kek lapis sarawak utk hari raya la pulak

Salam  semua,

last week promotion Tabita Skincare. Minggu nih nak promo kek lapis sarawak lak. but kek lapis nih x la dibuat kat swak..kang nanti harga dia lagik kebabom......jenuh korang nak mintak discount even yg rm30 nih ada gak yg mintak discount

itu sebab saya busy x update blog * alasan kan...* ,,,,bz layan customer yg tanya itu ini, submit order n check m2u tuk tgk customer byr duit ker idak kan..... plus besides business kena la bagi priority pada family esp kids kan.....coz last week balik dr jakarta, mummy x masak..suruh bibik ja yg masak.......so weekend full with cooking n also plus ada kontraktor datang rumah tuk wardrobe, divider n tv console installation...yg tuh kita citer lain...kasik suspend ckit...rajin2 la tgk blog mak nih...


so hari nih nak promo kek lapis.....nih tuk hari raya punya......so delivery  seminggu sblm raya....free delivery kat menara tm, plaza vads n banting n kota kemuning.  saya akan tetapkan 1 tarikh tuk delivery.

sila jamu mata yer * alamak tuan blog yg terliur coz puasa hari nih*
















so ada yg berminat..kalu nak order leh email kat saya : mornizawati@gmail.com

atau pun viber/whatsapp: 0193229737

tuk delivery pos akan ada caj postage. akan guna nationwide. dia yer rate mcm nih:

1kg pertama - RM 10.00, additional kg RM 4.50

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.