Wednesday, July 11, 2012

Acuvue: FREE 1 • DAY ACUVUE® MOIST® Contact Lenses Samples

Sapa nak contact lens FREE? but x la satu kotak free...it just 1 pair but hello its still free right esp its new product..


Acuvue ada product yang sesuai utk anda iaitu 
1 • DAY ACUVUE® MOIST®  

ada 2 jenis iaitu :

1 • DAY ACUVUE® MOIST®   

ACUVUE® MOIST


1 • DAY ACUVUE® MOIST® amat sesuai utk anda yang :

  • Baru nak start pakai contact lens for the 1st time la...
  • Terlibat dgn gaya hidup yg aktif
  • Yang pakai contact lens lebih dr 8 jam sehari  - aku lah tuh..kekekeke
  • Yang nak contact lens yang bila anda pakai anda x rasa mcm pakai contact lens and selesa dlm tempoh yang lama la.

and 
1 • DAY ACUVUE® MOIST®  For Astigmatism
 ACUVUE® MOIST

1 • DAY ACUVUE® MOIST® FOR ASTIGMATISM amat sesuai utk anda yang :

  • Baru nak start pakai contact lens for the 1st time la...
  • Terlibat dgn gaya hidup yg aktif
  • Yang pakai contact lens lebih dr 8 jam sehari  - aku lah tuh..kekekeke
  • Yang nak contact lens yang bila anda pakai anda x rasa mcm pakai contact lens and selesa dlm tempoh yang lama la.
  • Mempunyai Astigmatism iaitu SILAU

so nak cuba tak?

kalu nak cuba leh try guna trial set dulu dgn fill in form kat  


so kalu dah berkenan boleh la beli berkotak2 terus.....kalu beli 2 kotak leh participate dlm contest ...byk hadiah oooooo

Promotion

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.