Monday, July 9, 2012

Fella Design Warehouse Sale 2012

Nak salahkan Farah Dinah coz pi habaq kata ada Fella Design Warehouse Sale. Baru semlm bg tau..last day lak tuh.......tu pun dah tengahari...terus la mak panas bontot nak pi...but berapi ja tgk pekerja kontraktor dok pasang tv console n divider. x siap2 lagik ...kang nak suruh dia buat cepat2 x cantik la pulak kan.....

roger mr hubby dia agree nak pi n trus google tgk2 kul 9pm dia tutup.... so dok tanya pekerja2 lambat lg ka....slmt x sampai petang sgt...diaorg habis dlm kul 4 lebih mcm tuh..actually x habis lagi nak pasang tv console coz dia yer board diaorg bwk yg salah.

so kerah semua ahli2 dlm rumah tuk bersiap..mula2 hani x mo ikut coz dia nak mandi pool kata yer.......dia dok tunggu pekerja2 habis kerja n kemas depan rumah. but cannot maa...harus usung semuanya. plus that time pekerja2 kontraktor x balik lg..takkan nak tinggaikan hani with bibik lak kan...kang tetiba bibik aku dapat pakwe baru kang......

so sampai kat Fella Design yer HQ kat Bukit Subang tgk keter x banyak...mmg baca review blog kata selesa pi Fella Design Warehouse sale tuh...actually dah 9 hari dah start warehouse sale tuh. kenapa aku x tau..actually dah lama x buka salesnshopping yer website.....berhantu weih...so skrg dah block website tuh coz x mo terjebak.


eh melalut lak..so meh layan...apa yg ada dlm warehouse sale tuh...

nih sesuai ngan tema umah.....ada stool lagik

yg nih pun cantik....kalu nak umah colourful...murah weihh 599
nih ikut tema rumah gak....sama ngan curatn n wallpaper

yg nih pun cantik.material dia sedapppp



berkenan yg ini....adakah kami rembat? tungguuuuuuuuuuuuuuu



suka juga 3+2 seater nih.....warna dia cantik n corak damask tuh...but kami cari warna kelabu/hitam/putih


nih byk lagik pilihan sofa...nih L shape




owhhh jatuh cinta ini sofa jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  3+2 jugak...
those yg ada kids.......baguih dtg cni coz ada kids area..so bwk bibik..x kat ctu layan anak2 kita while tuan ngan puan layan jamu mata yg semakin rambang bijik mata

sapa yg nak tukar cover sofa or nak buat curtain ada gak jual kain kat cni.....
ada jugak area jual cadar n bantal jean perry, novelle n bla2
ada jugak juai bedframe n tilam.......x ada yg berkanan n kena ngan theme kitaorg
hani suka betul ngan katil nih..giler ko..harga 6k..leh buat worddrobe, ngan tv console kat umah dah...

cantik kan katil nih..sesuai tuk anak dara berdua...tambah bilik diaorg bubuh wallpaper princess...but mcm sempit ja once dah ada wardrobe nih..eh x citer lagik la pasai wardrobe diaorg tuh...nanti2 la yer...


so apa yg kami rembat ?














*










*



















*

































scroll lagik




















*
























dan lagik









































kami rembat































X ADA APA YG KAMI BELI PUN

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



so dah tau harga dia mcm mana ...so tahun depan kita serbu.....start hari nih meh kita menabung dlm tabung ayam.




3 comments:

  1. cantik2 sofanya. ingatkan ada yang berkenan dihati tadi :) harga boleh tahan jugak yer.

    ReplyDelete
  2. RE:

    Eliss Mie- ada berkenan dihati cuma cushion dia warna hijau damask..our theme green...plus over budget la..nak beli meja mkn lagik

    ReplyDelete
  3. kaminyer fella beli kat sini gak ..2 yrs ago..cuma limited kaler aa

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.